توربو، جدیدترین روش برای یادگیری زبان بدون نياز به كتاب و جزوه، از مبتدی تا پیشرفته مناسب برای همه افراد در همه سنین
آموزش زبان انگلیسی

  • انگلیش توربو
  • ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
  • ۱۰ دقیقه
  • ۰ دیدگاه
فهرست مطالب

    بررسی تفاوت‌های یادگیری آنلاین و یادگیری حضوری

    یادگیری آنلاین آموزش را در همه جا در دسترس قرار می‌دهد. 

    امکانات آموزش دیجیتال (آنلاین) به بسیاری از فراگیران این امکان را داده‌است که با ارائه‌ی دوره‌های آموزشی آنلاین که می‌توانند در مدت زمان طولانی گذرانده شوند، مدارک لازم را کسب کرده و حتی برای مشاغل جدید در هر مرحله از زندگی خود بازآموزی کنند. این امر آموزش رسمی را برای کسانی که نمی‌توانند شغل تمام وقت یا سایر تعهدات خود را برای حضور در دانشگاه ترک کنند ممکن می‌سازد و به آن‌ها این امکان را می‌دهد که در خانه و در زمان‌های مناسب تحصیل کنند و به موفقیت برسند.

    دانشمندانی که به بررسی اثربخشی یادگیری از راه‌دور (آنلاین) پرداختند، دریافتند که در برخی از مطالعات، دانش‌آموزان کلاس‌های آنلاین نمرات کمتری نسبت دانش‌آموزان کلاس‌های حضوری دریافت می‌کنند، اما به طور کلی میانگین نتایج عملکرد آنچنان متفاوت نبوده‌است. تعامل با افراد بومی روشی اثبات شده برای دستیابی به صلاحیت زبانی است و پلتفرم‌های آنلاین می‌توانند دانش آموزان را به راحتی با افراد بومی در یک کشور دیگر مرتبط کنند.

    در کلاس‌های درس (آنلاین یا حضوری)، فناوری راه‌های جدیدی را برای توضیح مطالب به معلمان ارائه می‌کند. فناوری همچنین نقش گیمیفیکیشن، که به عنوان یادگیری مبتنی بر بازی نیز شناخته می‌شود را در آموزش آنلاین تقویت کرده‌است. گیمیفیکیشن اغلب در استفاده از برنامه‌های یادگیری زبان دیده می‌شود که کاربران را قادر می‌سازد واژگان زبان مورد مطالعه خود را از طریق یک سری مسابقات مجازی که دارای پاداش‌های فوری هستند، یاد بگیرند. مزیت بارز این برنامه‌ها این است که افراد می‌توانند با راحتی و سرعت خود یاد بگیرند. 

    یادگیری آنلاین محدودیت‌های خود را نیز دارد. 

    ۱. اتصال اینترنت: برای شرکت در کلاس آنلاین نیاز به اتصال پایدار و قوی به اینترنت دارید. مشکلات اتصال اینترنت می‌توانند باعث قطع شدن ارتباط شما با کلاس و دسترسی ناپایدار به محتوا گردند.

    ۲. تجهیزات فنی: استفاده از کامپیوتر، تبلت یا تلفن همراه مناسبی را برای شرکت در کلاس آنلاین نیاز است. در صورت نداشتن تجهیزات مناسب، ممکن است به مشکلاتی مانند نمایش درست محتوا، ارتباط صوتی و تصویری ناپایدار و یا دسترسی به ابزارهای تعاملی کلاس رسیده نشوید.

    ۳. محدودیت زمانی: برخی از دانش‌آموزان ممکن است به دلیل برنامه‌های دیگر یا محدودیت‌های زمانی شخصی نتوانند به صورت مستمر در کلاس آنلاین حضور داشته باشند. این محدودیت ممکن است باعث از دست دادن محتوا و امکانات کلاس شود.

    بررسی تفاوت‌های یادگیری آنلاین و یادگیری حضوری

    یادگیری حضوری نیز دارای اشکالاتی می‌باشد. 

    ۱. محدودیت زمانی: در کلاس حضوری، دانش‌آموزان نیاز به حضور در مکان مشخص و در زمان مشخص دارند. این ممکن است با مشکلات زمانی شخصی، برنامه‌های دیگر یا مسائل روزمره تداخل کند.

    ۲. مسائل حمل و نقل: رسیدن به محل کلاس، ترافیک و مسائل حمل و نقل ممکن است باعث تاخیر و یا عدم حضور دانش‌آموزان در کلاس شود.

    ۳. محدودیت فضایی: کلاس حضوری نیازمند فضای مناسبی است که بتواند تعدادی از دانش‌آموزان را به خوبی جا بدهد. ممکن است فضای کلاس اندازه کافی نداشته باشد و دانش‌آموزان با محدودیت‌های فضایی مواجه شوند.

    ۴. انحراف توجه: در کلاس حضوری، دانش‌آموزان ممکن است به دلیل تعداد زیادی از همکلاسی‌ها، سر و صدا و تمرکز ناپایدار دچار انحراف توجه شوند و از تمرکز مؤثر در یادگیری محروم شوند.

    ۵. نیاز به تجهیزات خاص: در کلاس حضوری، برخی از دروس نیاز به تجهیزات خاص مانند آزمایشگاه‌ها، وسایل نقش‌بازی و غیره دارند. در صورت نبود این تجهیزات، دانش‌آموزان ممکن است از تجربه‌های عملی محروم شوند.

    به طور کلی، هر دو نوع کلاس (آنلاین و حضوری) مزایا و محدودیت‌های خود را دارند. مهم است که در هر نوع کلاسی، با توجه به شرایط و محدودیت‌های موجود، سعی کنید برنامه‌ریزی مناسبی را انجام داده و از فرصت‌های یادگیری بهره‌برداری کنید.

    یادگیری ترکیبی در پایان برنده می‌شود. 

    در کلاس درس، ارزش معلم فراتر از کلاسی است که ارائه می‌شود. برای به دست آوردن بهترین نتیجه از دانش‌آموزان، نقش معلم نیز ایجاد انگیزه، تشویق و نظارت است. فناوری را می‌توان به عنوان یک مکمل موثر برای کلاس‌های حضوری وارد کلاس کرد. به عنوان مثال، از جمله انیمیشن‌ها، محتوای ویدیویی، و یادگیری مبتنی بر بازی به دانش ‌موزان اجازه می‌دهد تا چندین مورد از مزایای ابزارهای یادگیری آنلاین را تجربه کنند و موثرتر از یادگیری آنلاین است که به طور انحصاری استفاده می‌شود.

    تعامل، شخصی‌سازی و ارتباط موثر عناصر کلیدی برای یادگیری موفق هستند. تحقیقات، گفتگوی دو سویه را به عنوان یکی از موثرترین راه‌های برقراری ارتباط شناسایی کرده‌است و در آموزش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این یادگیری با مقدار زیادی رفت و برگشت است که در یک اتاق به آسانی به دست می‌آید. در کلاس درس، تعاملات یادگیری دانش‌آموز به دانش‌آموز و گروهی نیز حیاتی است.

    اما به‌ویژه هنگام یادگیری زبان، دانش‌آموزان معمولاً بهترین نتایج را در هنگام یادگیری همه جانبه به دست می‌آورند – نه فقط در کلاس درس، بلکه همچنین در زمانی که در کشوری زندگی می‌کنند که زبان آن را می‌پذیرند و از مهارت‌های جدید خود هر روز و در انواع مختلف استفاده می‌کنند. موقعیت‌های زندگی یادگیری در طول یک برنامه تحصیلی در خارج از کشور یا کار در کشور دیگر سرعت یادگیری زبان را تسریع می‌کند و مهارت زبان زبان آموز را بهبود می‌بخشد. 

    فرهنگ بخش مهم و لذت بخش یادگیری زبان است. زبان و فرهنگ به شدت در هم تنیده شده‌اند و درک فرهنگ به شما کمک می‌کند تا ریشه‌های زبان و همچنین استفاده از آن را در سطحی عمیق‌تر درک کنید. انگیزه یادگیری زبان را به جای یادگیری برای یک هدف کاملاً کاربردی مانند موفقیت شغلی به ارتباط تغییر می‌دهد. حتی نشان داده شده است که حس خود دانش آموز را نیز عمیق‌تر می‌کند و بهترین راه برای ارتباط با فرهنگ زبان و کسانی که به آن صحبت می‌کنند، یادگیری در حالی است که در میان افراد بومی زبان جاسازی شده است. 

    جمع‌بندی

    در این مطلب سعی بر آن بود که به این سوال پاسخ داده شود که یادگیری آنلاین یا یادگیری حضوری بهتر است؛ حال نوبت شماست که از بین مزیت‌های گفته شده روش یادگیری خود را انتخاب کنید. به صورت خلافه تفاوت‌های یادگیری آنلاین و یادگیری حضوری این‌ها هستند: 

    ۱. محیط آموزشی: در یادگیری حضوری، دانشجوان در کلاس‌ها یا محیط‌های آموزشی حضوری حضور دارند و مستقیماً با مدرسان و همکلاسی‌های خود تعامل می‌کنند. در یادگیری آنلاین، آموزش بصورت مجازی انجام می‌شود و دانشجوان با استفاده از فناوری، به منابع آموزشی دسترسی دارند.

    ۲. زمان و مکان: در یادگیری حضوری، دانشجوان نیاز دارند به مکان مشخصی بروند و در زمان‌های مشخصی در کلاس حضور داشته باشند. اما در یادگیری آنلاین، دانشجوان می‌توانند در هر زمان و از هر مکانی با دسترسی به اینترنت به آموزش بپردازند.

    ۳. تعامل و همکاری: در یادگیری حضوری، تعامل و همکاری مستقیم با مدرسان و همکلاسی‌ها رخ می‌دهد. از طرفی، در یادگیری آنلاین، تعامل ممکن است از طریق ابزارهای مجازیی مانند چت، ایمیل یا انجمن‌های آنلاین صورت بگیرد.

    ۴. تنوع منابع: در یادگیری آنلاین، تنوع بیشتری در منابع آموزشی مانند ویدئوها، کتاب‌های الکترونیکی، نرم‌افزارهای تعاملی و غیره وجود دارد. در یادگیری حضوری، منابع بیشتر مرتبط به کتاب‌ها، جزوات و سخنرانی‌ها هستند.

    ۵. مهارت‌های فناوری: در یادگیری آنلاین، دانشجوان باید مهارت‌های مربوط به استفاده از فناوری و ابزارهای آنلاین را بیاموزند و برای شرکت در کلاس‌ها یا تعامل با سایر دانشجویان از این مهارت‌ها استفاده کنند. در یادگیری حضوری، این مهارت‌ها به اندازه کمتری مورد نیاز هستند.

    اشتراک گذاری مقاله در شبکه‌های اجتماعی

    میزان رضایت کاربران از این مقاله
    میزان رضایت کاربران از این مقاله
    Rate this post

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *