برای نوشتن رزومه مناسب به زبان انگلیسی باید با اصطلاحات انگلیسی رزومه آشنا باشید. کار در شرکتهای خارجی و پذیرش در شغل مورد نظر خود نیاز به یک رزومه درست و موفق دارد که باید آن را به بهترین نحو تهیه و سپس ارسال کنید. هر رزومه دارای بخشهای مختلفی است که باید با دقت آنها را پر کنید تا در نهایت نتیجه دلخواه تان را به دست آورید. در ادامه این مطلب از انگلیش توربو ما به بررسی بخشهای مختلف رزومه انگلیسی میپردازیم و معادل انگلیسی آنها را بیان میکنیم. با ما همراه باشید.
در این قسمت از رزومه باید اطلاعات مربوط به متقاضیان نوشته شود. در هر رزومه این اطلاعات باید درج شود و یکی از مهمترین بخشهای رزومه به حساب میآید. از جمله مواردی که باید در این بخش وارد شوند را در زیر نام میبریم.
دقت داشته باشید که لازم نیست در رزومه توضیحی درباره وضعیت تاهل یا جنسیت خود وارد کنید، علاوه بر آن تاریخ تولد خود را هم نباید ذکر کنید.
تحصیلات هم از دیگر بخشهای رزومه به شمار میرود که اهمیت زیادی دارد. برای نوشتن اطلاعات تحصیلی خود آن را به صورت ترتیب زمانی برعکس ذکر کنید. در ادامه اطلاعاتی که باید در این بخش بنویسید را عنوان میکنیم.
برای نوشتن این بخش ابتدا مدارک دکترا و کارشناسی ارشد را ذکر کنید و بعد از آن مدرک لیسانس خود را بیان نمایید. علاوه بر این موارد باید پایاننامه یا پروژه پایانی خود را نام ببرید و اسم استاد راهنمای خود را هم ذکر کنید.
در این قسمت با به کاربردن اصطلاحات انگلیسی رزومه باید بتوانید مهارتها و تواناییهای خود را به خوبی بیان کنید. هر تخصص و دستاوردی که متناسب با این موقعیت شغلی است را وارد کنید و یک رزومهای قدرتمند بسازید. برای پر کردن این بخش اصلی از رزومه خود، نباید هر اطلاعات اضافهای را بیان کنید. نیازی نیست تمامی تجربههای کاری خود را در این قسمت بیاورید. معمولاً برای این بخش مؤثرترین موارد تجربههای مربوط به تحقیق و تدریس است.
از دیگر بخشهای رزومه جوایز و افتخارات کسب شده توسط شما است. در این بخش باید عنوان جوایز دریافتی را به همراه زمان دریافت آن بنویسید. در صورت لزوم میتوانید توضیحاتی در مورد جوایز و ارتباط آن با افتخاراتتان را بیان نمایید. اگر تعداد جوایز و افتخارات کسب شده شما بسیار زیاد است، تنها ذکر موارد مرتبط با موقعیت شغلی و اصلیترین افتخارات کفایت میکند.
سوابق شغلی یکی دیگر از بخشهای اصلی رزومه است که آشنایی با معادل انگلیسی آن برای نوشتن رزومه ضروری است. برای بسیاری از شرکتهای استخدامکننده داشتن سابقه شغلی اهمیت زیادی دارد؛ بنابراین باید این بخش را با دقت بسیاری پر کنید. در این بخش فعالیتهای خود را در هر سازمان و ارگانی ذکر کنید، فعالیتهای گروهی یا سوابق کاری در مراکز حرفهای را فراموش نکنید. با نوشتن سابقه کاری و تاریخ مربوط به هر کدام رزومه خود را تکمیل کنید.
علاوه بر بخشهای اصلی که بیان کردیم؛ در رزومه بخشهای دیگری وجود دارد که میتوانید آنها را ذکر کنید. در زیر ما معادل انگلیسی بخشهای اختیاری در رزومه را هم بیان میکنیم.
این لیست کارهایی بود که بهتر است در رزومه خود ذکر کنید… طبیعتا کارهایی هم هست که بهتر است انجام ندهید. میتوانید به این مطلب ما سر بزنید تا اطلاعاتی هم در این زمینه کسب کنید.
موفق باشید.
زبان رو بهصورت ساده، روان و کاربردی همراه با فان و سرگرمی یاد بگیر.