توربو، جدیدترین روش برای یادگیری زبان بدون نياز به كتاب و جزوه، از مبتدی تا پیشرفته مناسب برای همه افراد در همه سنین
آموزش زبان انگلیسی

  • انگلیش توربو
  • ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
  • ۱۰ دقیقه
  • ۰ دیدگاه
فهرست مطالب

    7 تا از کاربردی‌ترین نکات نوشتن یک ایمیل حرفه‌ای به انگلیسی

    برخی از مردم بر این باورند که ایمیل به نفع برنامه‌های پیام رسانی مانند Google و Microsoft است. در واقع، ایمیل همچنان رایج‌ترین راه برای کسب و کار برای برقراری ارتباط با مشتریان و همکاران در سرتاسر جهان است.

    اما دانستن درست نوشتن ایمیل حرفه‌ای می تواند دلهره‌آور باشد، به خصوص اگر شما در حال یادگیری زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم هستید. این موضوع خیلی فراتر از استفاده از واژگان انگلیسی کسب و کار مربوطه است. گاهی اوقات سخت است که بدانیم چه بگوییم و چگونه آن را بیان کنیم. اگر مراقب نباشید، یک ایمیل می‌تواند نامشخص و حتی بی‌ادبانه باشد که برای ما و یا حتی شرکتی که در آن کار می‌کنیم گران تمام شود. 

    در ادامه 7 تا از کاربردی‌ترین  نکات نوشتن یک ایمیل حرفه‌ای آورده شده‌است تا به شما در نوشتن یک ایمیل حرفه‎‌ای و بی‌نقص کمک کند. 

    7 تا از کاربردی‌ترین نکات نوشتن یک ایمیل حرفه‌ای

    1. موضوع ایمیل را مبهم بیان نکنید. 

    هیچ چیز بدتر از دریافت یک ایمیل با یک موضوع مبهم نیست. اگر گیرنده شما نتواند از موضوع ایمیل شما بگوید که ایمیل در مورد چه چیزی است، احتمال آن وجود دارد که آن‌ها آن را حتی باز نکنند. به آن‌ها فرصت دهید تا به سرعت موضوع ایمیل شما را اسکن کنند تا بتوانند ایمیل شما را با توجه به اهمیت و فوریت آن اولویت‌بندی کنند. یک موضوع دیگر این است که تا حد ممکن موضوع آن مختصر نگه دارید، اما نه آنقدر کوتاه که تمام معنا را از دست بدهد.

    مثال مناسب: 

    Possible postponement of Friday’s meeting

     مثال نامناسب:

     Friday

    2. سراغ اصل مطلب بروید. 

    بسیار شبیه به موضوع ایمیل شما، دلیل شما برای نوشتن باید از ابتدا روشن باشد. دریافت کننده ایمیل شما احتمالا سرش شلوغ است و علاقه‌ای برای رفتن به جزئیات ندارد. به زمان آن‌ها احترام بگذارید و از همان اول به آن‌ها بفهمانید که راجب چه چیزی می‌نویسید. 

    مثال مناسب

    I’m reaching out because I would like to discuss the results of the recent survey.

    مثال نامناسب:

    I hope you had a relaxing weekend! Mine was great. Did you get some time with your family (or away from them, haha)? Anyway, the survey results are in and we should discuss them.

    3. از یک ساختار واضح و کوتاه استفاده کنید. 

    آیا تا به حال مقاله‌ای را به صورت آنلاین خوانده‌اید که از جملات طولانی و پر سر و صدا و پاراگراف‌های بزرگ یا حتی فقط یک بخش بزرگ متن تشکیل شده باشد؟ شاید این کار را کرده باشید، یا شاید فقط در نیمه راه تسلیم شده‌اید، زیرا به سادگی بیش از حد بوده است. شما احتمالا تعجب می‌کنید که چرا آنها متن را به بخش های کوتاه‌تر و قابل اسکن تقسیم نمی کنند.

    همین امر در مورد ایمیل‌ها نیز صدق می‌کند; هنگامی که یک ایمیل حرفه‌ای ارسال می‌کنید، اطمینان حاصل کنید که ایده‌های خود را به جملات روشن و منسجم و پاراگراف‌های کوتاه (فقط دو یا سه جمله طولانی) سازماندهی می‌کنید. اگر برایتان ممکن است از لیست یا شماره‌گذاری استفاده کنید. 

    مثال مناسب

    This week, we aim to:

    • Analyze the updated data
    • Check the case studies
    • Finalize and publish the report.

    مثال نامناسب: 

    We have a few different things I’d like for us to get done this week. We need to analyze the new data that we received and then check the case studies. We need to finalize the report, too. We should also have the collective goal of getting it published and finally getting it off of our plates so we can put a nail in it.

    7 تا از کاربردی‌ترین نکات نوشتن یک ایمیل حرفه‌ای به انگلیسی

    4. از زبان عامیانه و غیر رسمی پرهیز کنید. 

    به همان اندازه که ممکن است وسوسه انگیز باشد، باید اطمینان حاصل کنید که ایمیل شما حاوی زبان عامیانه نیست، زیرا ممکن است باعث سوءتفاهم یا سردرگمی راجب مطلبی شود که شما قصد بیان آن ‌را دارید. حتی اگر مطمئن باشید که گیرنده آنچه را که می‌گویید درک می‌کند، هرگز نمی‌دانید چه کس دیگری ممکن است ایمیل شما را ببیند.

    مثال مناسب: 

    The information about the upcoming layoffs is strictly confidential.

    مثال نامناسب: 

    Pls keep the deets about who’s getting canned on the DL.

    5. یک پایان قوی داشته باشید. 

    اگر هدف شما این است که گیرنده‌ی شما نوعی اقدام انجام دهد، مطمئن شوید که نتیجه‌گیری واضحی دارید. اصلا مبهم بیان نکنید! حتی اگر فکر می‌کنید همه چیزهایی را که نیاز دارید را در بدنه‌ی ایمیل قرار داده‌اید، جایی برای تفسیر نادرست ایجاد نکنید. اگر روشن نباشد، گیرنده ممکن است متوجه نشود که اقدامات بعدی وجود دارد. 

    مثال مناسب

    I would appreciate your feedback on the new direction of the merger, as outlined above, at your earliest convenience.

    مثال نامناسب: 

    I hope that all makes sense!

    6. محترمانه و حرفه‌ای مطلب خود را به پایان برسانید. 

    این ممکن است مانند یک چیز کوچک به نظر برسد، اما هنگامی که پای نوشتن یک ایمیل حرفه‌ای به میان می‌آید، پایان اشتباه می‌تواند طعم بدی را در دهان خواننده شما ایجاد کند. اگر آنها وقت خود را برای خواندن آنچه شما باید بگویید بگذارند، پس باید به شیوه‌ای محترمانه و حرفه‌ای ایمیل خود را به پایان برسانید. 

    مثال مناسب

    Best regards. 

    مثال نامناسب: 

    Get back to me ASAP.

    7. ایمیل خود را دوباره چک کنید. 

    هیچ چیزی در یک ایمیل مانند اشتباهات تایپی یا دستوری باعث نمی‌شود که آن ایمیل غیر حرفه‌ای به نظر برسد. اطمینان حاصل کنید که ایمیل شما با اصلاحاتی که انجام می‌دهید بدون خطا باشد – اگر به توانایی‌های خود اعتماد ندارید، از یک ابزار بررسی دستور زبان استفاده کنید (فقط مطمئن شوید که کورکورانه هر پیشنهادی را قبول نکنید؛ آن‌ها کامل نیستند).

    مثال مناسب: 

    I was very impressed with your presentation in the meeting today.  

    مثال نامناسب: 

    I was veery impresed white your presentation at the meeting today.

    بدانید چگونه یک ایمیل حرفه‌ای بنویسید تا منظور خود را درست برسانید.

    در ارتباطات تجاری با دیگر کشور‌ها، مهم است که بدانید چگونه یک ایمیل حرفه‌ای بنویسید. واضح بودن مطلب, بدون غلط بودن آن این اطمینان را به شما می‌دهد که در موضوعی که قصد دارید آن‌ را به دیگر افراد برسانید هیچ ابهامی وجود ندارد و تمامی آنچه که نوشته‌اید قابل فهم است. اگر راجع‌به ایمیل نویسی نکات بیشتری را نیاز دارید، می‌توانید به این مطلب ما سر بزنید.

    جمع‌بندی

    در این مطلب سعی بر آن بود که شما را با ۷ تا از کاربردی‌ترین نکات برای یک ایمیل حرفه‌ای آشنا کنیم؛ با تمرین و تکرار مداوم نکات گفته شده یک نامه حرفه‌ای بنویسید. اگر سوالی داشتید حتما در بخش کامنت‌ها از ما بپرسید.

    اشتراک گذاری مقاله در شبکه‌های اجتماعی

    میزان رضایت کاربران از این مقاله
    میزان رضایت کاربران از این مقاله
    3/5 - (1 امتیاز)

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *