توربو، جدیدترین روش برای یادگیری زبان بدون نياز به كتاب و جزوه، از مبتدی تا پیشرفته مناسب برای همه افراد در همه سنین
آموزش زبان انگلیسی

  • انگلیش توربو
  • ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
  • ۱۰ دقیقه
  • ۱ دیدگاه
فهرست مطالب

    زبان‌شناسان نیوزیلندی: ریشه زبان انگلیسی به ایران باز می‌گردد!

    دانشگاه اوکلند: ریشه زبان انگلیسی به ایران باز می‌گردد!

    دانشمندان دانشگاه اوکلند به بازسازی پیدایش خانواده زبان‌های هندواروپایی کمک کردند.

    زبان‌شناسان نیوزیلندی: ریشه زبان انگلیسی به ایران باز می‌گردد!

    زبان‌های هندواروپایی

    زبان‌های هندواروپایی یکی از بزرگ‌ترین خانواده‌های زبانی در جهان هستند و گروهی از زبان‌های مرتبط که در منطقه هند و اروپا قرار دارند. این زبان‌ها به‌طور گسترده‌ای در آسیا و اروپا صحبت می‌شوند. تاریخچه زبان‌های هندواروپایی به حدود ۴۵۰۰ سال پیش برمی‌گردد و باعث شکل‌گیری متعدد و گوناگونی از زبان‌ها و اندیشه‌ها شده‌اند.

    بعضی از زبان‌های هندواروپایی عبارت‌اند از:

    • هندی: زبان رسمی هند و یکی از زبان‌های پرکاربرد در جهان است. هندی به دو شکل نوشتاری داروج رایج است: دوباره‌نویسی ناگاری و دوباره‌نویسی دوواناگاری. 
    • اردو: اردو زبان رسمی پاکستان است و با فارسی و عربی تاثیرات زیادی دارد. به‌طور مشترک با استفاده از حروف عربی و الفبای لاتین نوشته می‌شود.
    • بنگالی: زبان رسمی بنگلادش و یکی از زبان‌های مهم هند است که در منطقه بنگال نیز صحبت می‌شود.
    • پنجابی: زبان اصلی منطقه پنجاب در هند و پاکستان و متعدد برنا‌مه‌ها به آن صحبت می‌کنند.
    • ماراتی: زبان اصلی ایالت ماهاراشترا در غرب هند.
    • تامیل: زبان رسمی ایالت تامیل نادو در جنوب هند و یکی از زبان‌های کلاسیک هندواروپایی است.
    • تلوگو: زبان اصلی ایالت آندرا پرادش در جنوب هند.
    • فارسی (پارسی): یکی از زبان‌های مهم دنیا در گذشته و همچنین زبان رسمی ایران تا قبل از قرن نوزدهم میلادی بود. امروزه نیز در ایران، افغانستان و تا حدودی در کشورهایی مانند تاجیکستان صحبت می‌شود.
    • انگلیسی: از جمله زبان‌های هندواروپایی است که به دلیل حکومت بریتانیا بر بخش‌هایی از هند در قرن نوزدهم میلادی به این منطقه راه یافت و به عنوان یک زبان دوم و اداری استفاده می‌شود.

    همچنین، زبان‌های هندواروپایی دیگری نیز وجود دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به گجراتی، کناری، مالایالام، کانادا، و زبان‌های سینتی، ماژا، نوار و زبان‌های داردی و کاشمیری اشاره کرد.

    ریشه زبان انگلیسی به کجا باز می‌گردد؟ 

    زبان‌شناسان نیوزیلندی: ریشه زبان انگلیسی به ایران باز می‌گردد!

    ریشه زبان انگلیسی را می‌توان در حدود 8000 سال به کشاورزان ماقبل تاریخ در جنوب قفقاز در منطقه شرقی ترکیه و شمال غربی ایران جستجو کرد.

    این بر اساس تحقیقات انجام شده از آلمان و با تکیه بر تحقیقات دانشگاه اوکلند است. این یافته پس از 200 سال بحث درباره زمان و مکان شروع خانواده زبان‌های هندواروپایی به دست آمده است.

    بخش‌های شمالی هلال حاصل‌خیز، منطقه‌ای مهمان‌نواز برای کشاورزی که از دریای مدیترانه تا خلیج فارس آمده است، ممکن است جایی بوده باشد که برای اولین بار زبان هندواروپایی پروتو-هند و اروپایی صحبت می‌شده است.

    زبان‌های هندواروپایی پرتکلورترین خانواده زبان‌های جهان هستند که تعداد آن‌ها بیش از 400 زبان است و شامل انگلیسی، روسی، فرانسوی، گالیک، هندی-اردو، بنگالی و پنجابی می‌شود.

    ریشه زبان انگلیسی – پروفسور راسل گری

    پروفسور راسل گری، از موسسه ماکس پلانک برای انسان شناسی تکاملی در آلمان، همچنین استاد دانشکده روانشناسی در Waipapa Taumata Rau، دانشگاه اوکلند است. او این یافته‌ها را کاملا معتبر توصیف کرده است.

    یک تیم بین‌المللی متشکل از بیش از 80 متخصص زبان، گسترش واژگان اصلی را از 161 زبان هند و اروپایی، از جمله 52 زبان باستانی یا تاریخی، مانند لاتین و ودیک، تجزیه و تحلیل کردند. دکتر سیمون گرین هیل در دانشکده علوم زیستی، دکتر رمکو بوکارت در گروه علوم کامپیوتر و پروفسور کوئنتین اتکینسون در دانشکده روانشناسی از دانشگاه اوکلند مشارکت داشتند.

    به گفته دانشمندان که ادعا می‌کنند داده‌ها و روش شناسی‌های بهتری نسبت به مطالعات قبلی دارند، پروتو-هند و اروپایی حدود 8100 سال قدمت دارد و هفت شاخه اصلی آن در حدود 7000 سال پیش از هم جدا شده‌اند.

    بر اساس تحقیقات جدید، زبان‌های هند و اروپایی چگونه ممکن است گسترش یافته باشند.

    این تحقیق که در ژورنال Science منتشر شده است، ممکن است منجر به ارزیابی مجدد دو نظریه‌ای شود که قبلاً بر بحث غالب بودند.

    ریشه زبان انگلیسی – فرضیه “Steppe”

    فرضیه “Steppe” منشا آن را در حدود 6000 سال پیش در استپ پونتیک-کاسپین، منطقه‌ای که از بلغارستان، رومانی، مولداوی، اوکراین، روسیه و قزاقستان امروزی می‌گذرد، نشان می‌دهد.

    فرضیه “Anatolian” یا “farming” منشا 8000 تا 9000 سال پیش را نشان می‌دهد که به طلوع کشاورزی در آناتولی، بخشی از ترکیه امروزی گره خورده است.

    تحقیقات جدید نشان می‌دهد که زبان‌های هندواروپایی از اطراف آناتولی شروع شده و به سمت شمال به سمت استپ (Steppe) حرکت کرده‌اند، که به عنوان سرزمین اصلی زبان‌هایی بود که در نهایت وارد اروپا شدند.

    دانشمندی به نام گری می‌گوید: بنابراین DNA باستانی و فیلوژنتیک زبان ترکیب می‌شوند تا نشان دهند که حل معمای 200 ساله هند و اروپایی در ترکیبی از فرضیه‌های کشاورزی و استپی نهفته است.

    برای دانشگاه اوکلند، این تحقیق سومین قسمت در 20 سال کار بود که با مقاله سال 2003 گری و اتکینسون در مجله علمی Nature آغاز شد.

    اتکینسون

    اتکینسون می‌گوید: این یافته‌ها واقعاً کار قبلی ما را تأیید می‌کند. ژن‌ها و زبان‌ها به ما می‌گویند که ما حق داشتیم نظریه منشأ استپی را به چالش بکشیم.

    زبان‌هایی که از همان زبان اجدادی سرچشمه می‌گیرند، سیگنال‌های آن منشأ گذشته و از آن زمان واگرایی خود را حفظ می‌کنند. با مقایسه دقیق زبان های یک خانواده، می‌توان جنبه‌هایی از زبان اجداد مشترک آن‌ها را بازسازی کرد.

    اشتراک گذاری مقاله در شبکه‌های اجتماعی

    میزان رضایت کاربران از این مقاله
    میزان رضایت کاربران از این مقاله
    Rate this post

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *