توربو، جدیدترین روش برای یادگیری زبان بدون نياز به كتاب و جزوه، از مبتدی تا پیشرفته مناسب برای همه افراد در همه سنین
آموزش زبان انگلیسی

  • انگلیش توربو
  • ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
  • ۱۰ دقیقه
  • ۰ دیدگاه
فهرست مطالب

    برای آزمون آیلتس چه بخوانیم و چه طور آماده شویم؟

    برای آزمون آیلتس چه بخوانیم و چه طور آماده شویم؟

    از آنجایی که آیلتس یکی از معتبرترین مدرک زبان در سراسر جهان است، بسیار مهم است که برای دادن این آزمون از قبل برنامه‌ریزی داشته باشید. این برنامه‌ریزی به شما کمک می‌کند منابع مهم را مطالعه کرده و با آشنایی کامل با سبک آزمون، برای حضور در آن آماده شوید. هزینه آیلتس در هر دوره ممکن است افزایش پیدا کند. به همین علت برای افراد بسیاری این موضوع بسیار اهمیت دارد که با یک بار پرداختن هزینه این آزمون، نمره قابل قبول را کسب کنند. برنامه‌ریزی برای شرکت در آزمون برای هر فردی با توجه به میزان تسلط وی بر زبان انگلیسی متفاوت است و نمی‌توان یک راهکار را به همه پیشنهاد داد. اما ما در این مقاله قصد داریم مسیر کلی که برای آماده شدن در آزمون آیلتس باید طی کنید را برای شما توضیح دهیم. مهم نیست در چه مرحله‌ای از یادگیری زبان هستید، با این برنامه آمادگی کامل برای شرکت در آزمون آیلتس را پیدا خواهید کرد. با ما همراه باشید.

    سطح تسلط خود را در زبان انگلیسی تعیین کنید

    برای آن که بتوانید در آزمون آیلتس شرکت کنید، در ابتدا باید دوره پایه آموزش زبان انگلیسی را بگذرانید تا با گرامرها و لغات پایه آشنا شوید. اگر شما در دسته افراد ایده‌آل گرایی هستید که در نظر دارید قبل از شرکت در آزمون آیلتس، تمام کتاب‌های آموزشی را بخوانید و بر کل زبان انگلیسی مسلط شوید، باید این خبر را به شما بدهیم که این کار نشدنی است! دنیای زبان انگلیسی، دنیای بزرگ و عظیمی است و مسیر یادگیری این زبان نقطه پایانی ندارد. شاید الان این سوال برایتان مطرح شده: «پس چگونه تشخیص بدهم برای شرکت در این آزمون آمادگی دارم؟»، در جواب باید بگوییم، تنها راه، شرکت در آزمون تعیین سطح و آزمون آزمایشی است. آزمون تعیین سطح و مشابه  آیلتس در سایت‌های مختلف وجود دارد که در آن ۴ مهارت آیلتس، یعنی speaking, listening, reading و writing مورد سنجش قرار می‌گیرد. با شرکت در این آزمون می‌توانید میزان تسلط و آمادگی‌تان را برای شرکت در آزمون بسنجید.

    این آزمون به افرادی توصیه می‌شود که دوره پایه و عمومی زبان انگلیسی را گذرانده‌اند. اگر در ابتدای مسیر یادگیری زبان هستید، شرکت در این آزمون برای شما زود است. بعد گذراندن دوره عمومی و پایه، می‌توانید با یک دبیر باتجربه در این حوزه مشورت کنید و نظر او را برای حضور در آزمون‌های آمادگی بپرسید.

    نوع آزمون آیلتس را تعیین کنید و با محتوای سوالات آن آشنا شوید

    توجه داشته باشید آزمون آیلتس به دو قسمت جنرال و آکادمیک تقسیم می‌شود. نوع سوالات این دو آزمون با یکدیگر متفاوت است. افرادی که درخواست ادامه تحصیل در دانشگاه‌های خارجی را دارند در آیلتس آکادمیک و کسانی که قصد مهاجرت دارند در آزمون جنرال شرکت می‌کنند. بنابراین از همان ابتدا نوع هدف خود را مشخص کنید.

    حتی اگر در ابتدای مسیر یادگیری زبان هستید، با سبک و نوع آزمون آیلتس از همان ابتدا باید آشنا شوید. در آزمون آیلتس، چهار مهارت زبان انگلیسی مورد سنجش قرار می‌گیرد. speaking, listening, reading و writing  چهار مهارت آیلتس هستند. زمانی که دوره آموزش زبان را می‌گذرانید، باید با سبک و نوع آزمون در این چهار مرحله آشنا باشید تا بر اساس آن تمرین کنید. افرادی که در ابتدای دوره آموزش زبان هستند با آشنایی کامل با سبک آزمون آیلتس، می‌توانند از همان ابتدا خود را برای آن آماده کنند و این باعث قوی‌تر شدن و افزایش تسلط آن‌ها می‌شود. افرادی که دوره عمومی و پایه زبان را گذراندن، با آشنایی به سبک این آزمون، می‌توانند توانایی خود را در هر مهارت بسنجند و بر روی نقاط ضعف خود تمرین کنند.

    رایتینگ:

    در قسمت مهارت رایتینگ آیلتس باید دو متن بنویسید. در قسمت اول رایتینگ آیلتس آکادمیک، داوطلب باید در رابطه با یک جدول یا نمودار یک متن بنویسد. در قسمت اول رایتینگ جنرال از داوطلب درخواست می‌شود یک نامه بنویسد. اما چگونه مهارت رایتینگ خود را تقویت کنیم؟ ما یک سری نکات در راستای جواب این سوال برای شما جمع‌آوری کردیم. انجام دادن نکات زیر به افزایش مهارت رایتینگ شما، در قسمت اول کمک می‌کند:

    • سعی کنید صفت‌های زیادی را یاد بگیرید.
    • تمرین کنید که جملات توصیفی آسانی بنویسید.
    • سعی کنید از نمودارهای داخل کتاب‌های Cambridge IELTS استفاده کنید و سمپل بنویسید.
    • روی املای خود کار کنید.

    در بخش دوم مهارت رایتینگ در آیلتس، باید یک مقاله در مورد یک موضوع آکادمیک بنویسید. برای تقویت مهارت رایتینگ، در قسمت دوم، موارد زیر تمرین کنید:

    • متن‌های طولانی را بخوانید و در خلاصه‌برداری از آن تمرین کنید.
    • تمرین کنید که در مدت ۴٠ دقیقه، ٢۵٠ کلمه بنویسید.
    • گرامر، املا و علائم نگارشی متن‌هایی که می‌نویسید را بررسی و اصلاح کنید.
    • سعی کنید برای نوشتن، روزانه وقت بگذارید تا به مرور زمان سرعت نوشتن و خطاهای گرامری، املایی و نگارشی که دارید، کاهش پیدا کند.
    • متن‌ها و مقالاتی را که می‌نویسید به یک استاد و فرد مسلط به زبان انگلیسی نشان دهید تا راحت‌تر متوجه خطاها و اشتباهاتتان شوید.

    ریدینگ:

    در بخش مهارت های ریدینگ آیلتس، ٣ متن وجود دارد که باید در یک ساعت به ۴٠ سوال جواب دهید. برای تقویت مهارت ریدینگ خود می‌توانید از نکات زیر استفاده کنید:

    • برای پاسخ دادن به سوالات ریدینگ باید قدرت درک مطلب، تفسیر و پاسخ‌دهی را در خود تقویت کنید. با خواندن مجلات، کتاب‌ها و روزنامه‌ها می‌توانید این مهارت‌ها را به مرور زمان در خود افزایش دهید.
    • به مرور زمان تندخوانی را تمرین کنید تا در هنگام آزمون برای خواندن متن‌ها و پاسخ دادن به سوالات از لحاظ زمانی دچار مشکل نشوید.
    • به علائم نگارشی در متن کاملا دقت کنید.

    لیسنینگ:

    قسمت لیسنینگ آیلتس، شامل ۴ قسمت است. شما در هر قسمت باید به صدای ضبط شده گوش کنید و سپس به سوالات آن قسمت پاسخ دهید. موارد زیر را تمرین کنید تا مهارت لیسنینگ شما افزایش پیدا کند.

    • خودتان را عادت دهید در هنگام گوش دادن به متن‌ها و سخنرانی‌های مختلف، یادداشت برداری کنید و نکات مهم و کلیدی را که برای پاسخ دادن به سوالات به شما کمک می‌کند را بنویسید.
    • به تمامی کلمات که می‌شنوید دقت کنید. 
    • در حین تمرین لیسنینگ، تمام مواردی که باعث حواس‌پرتی می‌شود را حذف کنید.
    • بر روی املا و نگارش خود تمرین کنید.
    • سعی کنید به تمام سوالات لیسنینگ با دقت و به صورت کامل پاسخ دهید.

    اسپیکینگ:

    در قسمت سنجش مهارت های اسپیکینگ آیلتس، شما به صورت حضوری با یک ممتحن صحبت می‌کنید. ممتحن از شما سوالات مختلفی می‌پرسد و سپس از شما می‌خواهد درباره یک یا دو موضوع صحبت کنید. توانایی صحبت کردن به انگلیسی و بیان جملات منسجم و مرتبط با یکدیگر، نقش پررنگی در دریافت نمره شما دارد. برای تقویت مهارت اسپیکینگ آیلتس، موارد زیر را تمرین کنید.

    • برای افزایش مهارت اسپیکینگ، در بحث‌ها و گفتگوهای مختلف شرکت کنید تا بتوانید قدرت و مهارت صحبت کردن خودتان را به مرور زمان افزایش دهید.
    • خودتان را عادت دهید در بحث‌ها و گفتگوها، نظرات خود را به شیوه‌ای مودبانه مطرح کنید.
    • یکی دیگر از راه های تقویت مهارت اسپیکینگ آیلتس، تمرین کردن برای بیان افکار درونی ذهنتان با گرامر درست و کلمات مناسب است.
    • همیشه در هنگام گفتگو، خودتان را عادت دهید تا با فرد مقابل (ممتحن) احوالپرسی مودبانه‌ای داشته باشید.
    • یک مقدمه خلاقانه برای معرفی خود تهیه کرده و بر روی بیان آن تسلط داشته باشید.
    • بر روی زبان بدن خود، عادات، حرکات دست‌ها کار کنید. زبان بدن بر روی فرد مقابل تاثیر می‌گذارد.

    در زمان یادگیری دوره پایه زبان، به نکات مهم بالا عمل و آن‌ها را تمرین کنید. بعد از آن که دوره پایه یادگیری زبان را گذراندید، با شرکت در آزمون تمرینی، می‌توانید میزان قدرت و تسلط‌ تان را در هر یک از 4 مهارت آیلتس بسنجید. در هر کدام از این ۴ مهارت ضعیف بودید روزانه وقت بیشتری برای تمرین در آن حوزه بگذارید.

    در چندین آزمون آزمایشی شرکت کنید

    یکی از موارد مهم در آزمون آیلتس، محدودیت زمانی است. با تمرین کردن و شرکت در آزمون‌های مشابه، قدرت پاسخ‌دهی خودتان را در مدت زمان محدود افزایش دهید. آزمون تستی علاوه بر کمک کردن در این مورد، باعث می‌شود فرمت و پاسخ‌دهی به انواع سوالات آیلتس را یاد بگیرید.

    با تمرین کردن، استاد شوید!

    همانطور که بیان کردیم، دنیای یادگیری زبان انگلیسی بسیار عظیم و بزرگ است. بنابراین هیچ نقطه‌ای پایان یادگیری شما نیست. بعد از یادگیری زبان انگلیسی پایه، تنها تمرین کردن به ارتقا سطح شما کمک می‌کند. نقاط ضعف خود را در امتحانات بشناسید و برای بهبود آن‌ها تلاش کنید اما در هنگام تمرین بر روی آن‌ها از کار کردن بر روی نقاط قوت‌تان غافل نشوید.

    کتاب‌ها، مجلات و روزنامه‌های مختلف را بخوانید. سپس سعی کنید به طور خلاصه در مورد متنی که خواندید، صحبت کرده یا یک متن کوتاه بنویسید.

    به موسیقی، پادکست، فیلم، سخنرانی‌های آموزشی و اخبارها گوش دهید و در مورد آن صحبت کرده یا یک متن کوتاه بنویسید.

    دست از تلاش برندارید و امیدتان را در مسیر یادگیری از دست ندهید. انگیزه و پشتکار دو کلید اصلی موفقیت در یادگیری است.

    اگر شما در مسیر یادگیری و آمادگی برای شرکت در آزمون آیلتس هستید، تجربیات خودتان را از مسیری که طی کرده‌اید برای ما بنویسید. اگر سوالی برای مسیر پیش رویتان دارید، خوشحال می‌شویم آن را به اشتراک بگذارید تا به آن پاسخ دهیم.

    اشتراک گذاری مقاله در شبکه‌های اجتماعی

    میزان رضایت کاربران از این مقاله
    میزان رضایت کاربران از این مقاله
    Rate this post

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *